projectoproep creatief met Fair Trade

6
mrt
2019

Sinds 2008 mag Stad Brugge zichzelf een Fair Trade Stad noemen. De stad draagt op een heel concrete manier bij aan een waardig bestaan van de boeren in het Zuiden. Zo bestaan er heel wat Brugse fairtradeproducten die te vinden zijn in scholen, supermarkten, cafés, restaurants en verschillende organisaties en bedrijven. 

Creatief met Fair Trade

Trade for Development Centre (TDC) lanceert een projectoproep om zo’n acties te ondersteunen. De projectoproep is  gericht naar o.a. verenigingen (sportclubs, jeugdbewegingen, buurtcomités,…) en scholen die een originele activiteit uitwerken rond fair trade. Het project moet ingediend worden voor 29 april en je maakt kans op 4000€!

We dagen verenigingen, sportclubs, jeugdbewegingen, buurcomités, scholen, ... uit om een originele activiteit te bedenken rond het thema fair trade

Laat je hersenen kraken en bedenk een nieuw concept waarbij je jouw doelgroep laat kennis maken met fair trade. Organiseer je graag een quiz met fairetradeweetjes? Ga je graag aan de slag in de keuken met fairetradeproducten? Of debateer je liever over dit onderwerp? Alles is mogelijk! Wie weet maakt jouw vereniging kans op een financiering van maximum 4.000 euro! Vul het wedstrijdformulier in en schrijf je in voor 29 april.

 

Download het wedstrijdformulier en ga er mee aan de slag. Het wedstrijdreglement kan je terugvinden via de website van 'Week van de Fair Trade'.